Kesä 2017

SUOMALAISEN ANIMEHARRASTUKSEN PUOLESTA

<<  <  1  2  >  >>

Gamers!

Pine Jam


Keita Amano on pelaaja, jonka ystävät ovat pääasiassa pelien maailmassa. Eräänä päivänä Karen Tendou pyytää häntä koulun ”peliklubin” jäseneksi, mutta Keita kuitenkin kokee klubin pelaamisen liian kilpailuhenkisenä ja rasittavana - joten hän lopulta sujuvasti kieltäytyy liittymästä.


Karen puolestaan ei ole tottunut saamaan keneltäkään pakkeja, joten asia ei jää siihen…


Sarja vaikuttaa laadukkaalta ja viihdyttävältä!

In Another World with my Smartphone

Production Reed


Taas mennään, kuoleman jälkeen uuteen maailmaan.


Touya Mochizukiin osuu salama ja hän menehtyy 15-vuotiaana. Koska niin nuorena kuoleminen on Jumalankin mielestä epäreilua, hän saa mahdollisuuden jatkaa elämää fantasiamaailmassa yhden valitsemansa esineen kanssa.


Hän valitsee älypuhelimensa. Kaupan päälle Jumala vielä parantaa Touyan fyysisiä ja henkisiä kykyjä, koska on pahoillaan, että vahingossa nitisti Touyan ennen aikojaan.


Sarja pitää sisällään juuri sen mitä arvata saattaa, päähenkilö on hyvä kaikessa ja kaikki ihastuvat häneen.


Ja hänellä on älypuhelin kun muilla ei ole.

Princess Principal

Sentai Filmworks


1900-luvun alun steampunk-henkisessä vakoojasarjassa seurataan Albionin jakaantuneen valtakunnan tapahtumia.


Painovoimaa uhmaava louhittava mineraali on nostanut Albionin maailman suurvallaksi, mutta se on aiheuttanut myös valtiollisia sisäisiä ongelmia.


Viisi tyttöä joista yksi on prinsessa toimivat vakoojina, auttaen loikkareita Commonwealthista Kingdomin puolelle. Uusin tehtävä ei suju kuitenkaan helposti…

New Game!! (Season 2)

Doga Kobo


Eagle Jump jatkaa pelien kehittämistä ja Aoba Suzukane jatkaa töitä!


Toinen tuotantokausi ottaa kopin siitä mihin ensimmäinen jäi.


Ensimmäisessä jaksossa on alussa perinteisesti henkilöhahmojen kertausta, mutta tarinankerrontaan on selkeästi yritetty panostaa, joten voimmekin odottaa viihdyttävää sarjaa!

Koi to Uso

[Love and Lies]

Liden Films


Koi to Uso on vaihtoehtoisessa lähitulevaisuudessa tapahtuva kolmiodraama.


Vuonna 1975 on Japanissa alettu määräämään jokaiselle 16-vuotiaalle sopivin puoliso tarkoituksena nostaa syntyvyyttä ja jopa jalostaa älykkäämpiä kansalaisia.


Tarina itsessään on täynnä juonellisia reikiä jos asioita ja tapahtumia alkaa tarkemmin ajattelemaan, mutta jos näistä pääsee yli Love and Lies tarjoaa täyden laidallisen romanttista melodraamaa.Fate/Apocrypha

A-1 Pictures


Fate-sarjan uusin tuotanto kertoo poikkeuksellisesta Graalin sodasta - tällä kertaa sodan säännöt ovat muuttuneet.


Vastakkain ovat Punainen ja Musta -liittoutumat, molemmilla seitsemän eri Servant-esitaistelijaa.


Edeltäjiensä tavoin Apocrypha nojaa vahvasti tarinaan ja henkilöhahmoihin, animaatiosta vastaa poikkeuksellisesti Ufotablen sijaan A-1 Pictures.


Taattua Fate-laatua, suosittelen lämpimästi toiminnan ja jännityksen ystäville!

Katsugeki! Touken Ranbu

Ufotable


Keräilykorttipeliin perustuva Touken Ranbu –sarjan seuraava tuotanto sijoittuu 1900-luvun Japaniin aikamatkustusteeman avulla.


Tarinan sankarit matkustavat vuodesta 2205 menneisyyteen taistelemaan Historical Revisionistien lähettämää Time Retrograde Armya vastaan, suojellakseen historiaa.


Ufotablen työn jälki on jälleen taattua laatua ja sarja vaikuttaa huomattavasti paremmalta kun edeltäjänsä - kannattaa tutustua!

Hajimete no Gal

NAZ


Ecchiä ja pantsuja kesään. Junichi Hashiba on luokan nörttiporukan jäsen ja hänet pakotetaan pyytämään suosittua ja muotitietoista Yamea tyttöystäväkseen.


Yame kuitenkin kaikkien yllätykseksi suostuu ja pari alkaa deittailemaan!


Sarjassa ajoittain (pitkitetysti) kuvataan Junichin päätöksentekoa erillisenä sketsinä, jossa reaaliaika pysähtyy kun hänen persoonansa eri tahot väittelevät keskenään.


Lisähuomiona, kesän 2017 ”omituinen hyypiö-henkilöhahmopalkinto” menee kiistatta sarjassa olevalle Junichin kaverille, joka jatkuvasti korostaa omaa mieltymystään nuoriin tyttöihin.

Classroom of the Elite

Lerche


Koyotaka Ayanokouji aloittaa opintojaan arvostetussa Tokiolaisessa erikoislukiossa, josta valmistuneiden pääsyprosentti jatko-opintoihin on täydellinen. Lukion kampus on käytännössä oma kaupunkinsa omalla pisteisiin perustuvalla valuutallaan.


Tarina keskittyy lakoniseen päähenkilöön ja hänen kahteen ystäväänsä jotka eivät kuitenkaan sopeudu vaan heitä laiskottaa ja opinnot alkavat mennä alamäkeä. Opiston järjestelmä on kuitenkin armoton alisuoriutujille…


Sarja tuo heti mieleen Oregairun, tosin samalle tasolle ei kuitenkaan valitettavasti ylletä.

Knight's Magic

8-bit


Tämän kesän toinen ”henkilö kuolee ja siirtyy fantasiamaailmaan” sarja on tässä – otaku menehtyy auto-onnettomuudessa, mutta erikoisuutena hän ei herääkään uudessa maailmassa omana itsenään, vaan nuorena poikana joka on lahjakas magiankäyttäjä.


Rinnakkasmaailmassa ihmiskunta puolustautuu uhkaavilta demoneilta käyttäen silhouette-panssareita.


Uudet maagiset kyvyt tulevat tarpeeseen tulevissa taisteluissa.


P.S. Sarjan nimessä on ja ei ole kirjoitusvirhettä, heittomerkin nimeen on lisännyt 8-bit...

Aho-Girl

Diomedea


Tämä komedia kuulunee kesän parhaimmistoon jos slapstick-huumori on mieleen! Sarjassa on jonkinlainen etenevä juoni taustalla, mutta vahvuudet löytyvät sarjan nimenkin mukaisesti älyvapaasta komediasta joka esitetään ruudulla sketseinä - vauhdikkaasti ja hyvin rytmitettynä.


Viihdyttävä sarja!


<<  <  1  2  >  >>


Takaisin ylös

Copyright @ Finanime - Kaikki oikeudet pidätetään