ORE NO IMOUTO KONNA NI KAWAII WAKE GA NAI

Tokio (Chiba)

Oreimo, koko nimeltään Ore no Imōto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai, sijoittuu pääosin Chibaan. Chiba on lyhyen junamatkan päässä Tokiosta.

Tämä retki on vaikeusasteeltaan helppo. Retki on vaivaton suorittaa varsinkin mikäli majoittuu Tokiossa, sillä junanvaihtoja ei juuurikaan ole, siirtymät ovat verrattain lyhyitä ja käytetyt asemat ovat keskusasemia joista on hankala erehtyä. Kävelyä kertyy muihin retkiin verrattuna myös melko maltillisesti.

Akihabara, jossa myös sarjaa “kuvataan” jää toistaiseksi tämän artikkelin ulkopuolelle, Akibasta on tulossa myöhemmin omat artikkelinsa – ja Akibaan ei ehkä ole tarpeen muutenkaan laatia reittiohjeita, kaikki otakun tiet vievät sinne lopulta kuitenkin… Comiket taas on järjestetty Tokyo Big Sight-rakennuksessa, huomattava maamerkki sekin jo itsessään ja helppo löytää.

Tokiosta käsin tämän retken suorittaa alle päivässä.

Reittiohjeet

Chibaan pääsee Tokiosta suoraan ilman vaihtoja käyttämällä Sobu Main -linjaa, helpoin asema linjalle on yleensä Tokion JR-keskusasema. Toinen vaihtoehto on Keiyo -linja, makuasia kummalla haluaa matkustaa.

Matkusta Chiban JR-asemalle, jolta ulos tullessasi huomaat välittömästi tutun monorail-junaradan lähistöllä, tiedät heti olevasi varmasti oikeassa paikassa!

Chiba

Chiban asemalta suuntaa pohjoiseen, kohti Chiba-puistoa. Puisto on tuttu jokaiselle jo sarjan alun perusteella, ja on luonnollisesti myös paikallisten suosima ajanviettopaikka. Jatka puiston läpi pohjoiseen ja lopulta kohti Chibakengokoku-pyhättöä. Huomaa pyhätön edustalla paikka, jossa Manami yleensä odottelee Kyosukea kun he kävelevät yhdessä kouluun!

Jatka pohjoiseen, kulkien kohti Chiban prefektuurin “Commercial High Schoolia” kohti. Jos aikaa riittää niin voi vielä käydä Hanami-joen suunnalla etsimässä tuttuja maisemia – lähimpänä olevalle Kemigawahaman JR-asemalle pääsee mm. Keiyo -linjalla.

Kuvassa ovat merkittynä Chiban asema, puisto, koulu sekä risteys jossa Kyosuke tapaa Manamin aamuisin.

Pieni alue, silti paljon nähtävää

Tämä retki on muihin verrattuna melko lyhyt ja nopea, mutta ei yhtään vähempiarvoisempi – suosittelen kaikille Oreimon ystäville käyntiä Chibassa, tutustumassa Kirinon ja Kyosuken kotikulmiin!