Ota yhteyttä

SUOMALAISEN ANIMEHARRASTUKSEN PUOLESTA

YHTEYSTIEDOTFinanime Sekai

www.finanime.fi

Y-tunnus 2787109-2

+358 50 436 3099


 
 
 
 
 

OTA YHTEYTTÄ


Kirjoita alle viestisi tai kysymyksesi meille ja osoite johon vastaamme - luemme ja vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian!


Tähdellä merkityt kentät pitää täyttää, yhteystietoja tarvitaan vain jos haluat että vastaamme sinulle. Palautteen voi aina jättää halutessaan ilman yhteystietojakin.

Usein kysyttyäK: Missä manga?


V: Manga on oma mediansa, ja Finanime jo nimensä mukaisestikin sivustona tällä hetkellä pyrkii keskittymään pääosin animeen ja jossain määrin japanilaisiin peli-ilmiöihin. Toki manga ja anime kiistatta kytkeytyvät tiiviisti toisiinsa - mutta pääpaino on animessa.K: Miksi Finanimella ei ole ollenkaan suoraa verkkopankkimaksu-vaihtoehtoa?


V: Suomalaiset pankit laskuttavat yrityksiä verkkomaksupalvelustaan, jokainen pankki erikseen - ja jokaisesta maksusta peritään myös provisio. Tämän kustannuksen yritykset sujuvasti siirtävät eteenpäin suoraan myyntihintoihin asiakkaiden maksettavaksi. Finanimella mieluummin jätämme välikäden pois aina kun mahdollista, jotta voimme pitää myyntihinnat mahdollisimman edullisina asiakkaillemme. Halutessasi maksaa verkkopankilla ota meihin yhteyttä tai jätä tilauksen yhteydessä viesti maksutapatoiveesta, niin toimitamme sähköpostitse perinteisen laskun, jonka voit maksaa verkkopankissasi ilman ylimääräisiä kustannuksia.K: Mistä sivuilla olevat maskotti-tytöt ovat peräisin?


V: Finanimen oman kuvituksen piirtävät taiteilijanimiä "KahoOkashii" sekä "Nez-Box" käyttävät taiteilijaystävämme. Maskottimme ovat Finanimen asukkeja ja omiamme, heitä saa toki halutessaan pyytää omalle koneelleen tilapäisesti vierailemaan yksityiskäyttöön, mutta muunlainen käyttö, julkaisu ja kopiointi on luonnollisesti kielletty - kaikki oikeudet pidätetään, kuten alapalkissa todetaan.

Copyright @ Finanime - Kaikki oikeudet pidätetään