Myymälä & Showroom

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Torivoudintie 3. Tila ei kuitenkaan ole perinteinen, kiinteillä aukioloilla tai jatkuvasti avoimena pidettävä kauppa, vaan ajanvarauksella toimiva viihtyisä myymälä & showroom josta voi tehdä löytöjä!

Maksutapoina käy käteinen ja yleisemmät kortit, Google ja Apple Pay (MobilePay ja PayPal toistaiseksi vain verkkokaupan kautta). Myymälästä voi toki myös noutaa verkkokaupan tilauksia!

Miksi näin, vain pop-up myymälä / showroom ajanvarauksella eikä perinteistä kivijalkamyymälää?
– Ensimmäiseksi ja tärkeimpänä haluamme ehdottomasti tarjota kävijöillemme aidosti rennon ja aidon kokemuksen, turvallisen tilan jossa voi rauhassa tutustua esittelyyn itse valitsemassaan seurassa – joko yksin tai muutaman hyvän ystävän kanssa. Meille on tärkeää että introvertitkin saavat innostua aivan vapautuneesti ja olla kuin kotonaan!
– Toiseksi tilamme ovat maltillisen kokoiset ja siksi ne asettavat vaatimuksia henkilömäärälle joita voidaan ottaa sisään kerralla. Kyse on yhtä lailla turvallisuudesta kuin mukavuudesta.
– Kolmanneksi tulevat kustannukset, jokainen tunti maksaa aina kun henkilökuntaa on paikalla ja ajanvarauksella vältämme aukioloajan “tyhjäkäyntiä”. Tämä auttaa kaikkia; hintoihin kohdistuu valtavia nousupaineita vallitsevan tilanteen vuoksi ja teemme kaikkemme että voimme tarjota mahdollisimman edullista palvelua – samalla emme halua maksattaa yhtään kuluja muilla tilaajillamme joilla ei olisi lainkaan mahdollisuutta tulla käymään esim. välimatkojen vuoksi.

Ajanvaraukset tehdään alla olevalla kalenterilla jossa vapaat ajat ovat merkattuna ja voit valita itsellesi sopivan käynnin. Samalla pyydämme huomioimaan että koko varastomme ei ole showroomissa esillä, joten jos on yksi tai useampi tietty figuuri/tuote jonka haluaisit varmasti nähdä “livenä” laitathan meille viestiä etukäteen niin osaamme varmistaa ja tarvittaessa hakea ne valmiiksi. Toinen varastomme on eri puolella kaupunkia, joten emme ehdi kesken käynnin lähteä noutamaan.

Ymmärrämme että ajanvaraus aiheuttaa myös omanlaistaan hankaluutta, ajankohtien sovittaminen muihin kiireisiin voi olla haastavaa ja ajanvaraus lukitsee aikatauluaja vielä lisää, mutta pohdittuamme kaikkia vaihtoehtoja tämä on kuitenkin kokonaisuutena paras vaihtoehto – asiakkaamme ansaitsevat vain parasta.

Joitakin huomioitavia asioita varausta tehdessä:

  • Yksi varaus / hlö / pvä
  • Enintään neljä henkilöä kerrallaan
  • Kaikki tuotteemme ovat vähintään K-15 joten tätä nuoremmat tarvitsevat huoltajan mukaan – meillä on toki pehmojakin myynnissä, mutta pääsääntöisesti esillä on aikuiseen keräilyharrastukseen tarkoitettuja tuotteita
  • Tee varaus viimeistään 24h ennen saapumista (ja mikäli tulee este tai muutoksia ilmoitathan niistä meille – kiitos!)
  • Varauskalenteri ulottuu yleensä neljä viikkoa eteenpäin
  • Liiketila on vanhaa rakennuskantaa, siihen aikaan ei osattu riittävästi huomioda eri tarpeita – sisäänkäynnille on neljä porrasta joten avustamme liikuntarajoitteisien sisäänpääsyä niin hyvin kuin pystymme. Pyydämme ilmoittamaan etukäteen mikäli apua tarvitaan (ja toki etsimme parempaa ratkaisua kiinteistön omistajan kanssa.)

Varauskalenteri

The AJAX failed or the nonce verification failed. If you encounter this error repeatedly, it is possible that access is being blocked by a security-related plugin. Please try changing the values of "Select the URL for AJAX on the public page" and "Select a function to validate the value of a nonce with AJAX on the public page" in Booking Package > General Settings.

Create account
Sign out
Edit My Profile
Booking history
Subscribed items
Sign up
close
Profile
close
Booking history
close
ID Booking Date Calendar Status
Booking details
close
Booking details
Please select a service
Service details
We sent a verification code to the following address. Please enter a verification code.

Osoite: Torivoudintie 3, Helsinki 00640 (noin 400 m Oulunkylän juna-asemalta).