Kotobukiya

Kotobukiya on tunnettu oheistuotteiden valmistaja, erikoistuen lähinnä figuureihin ja rakennussarjoihin. Kotobukiyan myymälä Akihabarassa kattaa useita kerroksia. Yksi kerros on omistettu poikkeuksellisesti länsimaalaisien julkaisijoiden (esim. Marvel & Star Wars) lisensseillä valmistetuille figuureille, tosin valitettavasti tällä hetkellä kyseinen kerros on suljettu.

Kotobukiya on profiloitunut laadukkaiden oheistuotteiden ja figuurien valmistajaksi jolla on myös omia tuotemerkkejään muiden lisenssillä valmistettujen lisäksi, tunnetuin lienee Frame Arms-rakennussarjat. Myymälän neljännessä kerroksessa oli aiemmin erittäin näyttävästi esillä Star Wars ja Marvel -aiheisia figuureja, maaliskuussa 2018 kyseinen kerros oli suljettu ja uutta näyttelytilaa ilmeisesti rakennettiin parhaillaan. Ylin kerros on varattu erilaisille tapahtumille.

  • Vain Kotobukiyan ja sen yhteistyökumppaneiden valmistamia uusia tuotteita
  • Oheistuotteita, figuureja.
  • Myymälä on melko selkeästi jaettu tuotteittain siten, että aina yhden sarjan / lisenssin oheistuotteet ovat pääsääntöisesti omana kokonaisuutenaan. Poikkeuksena figuurit jotka ovat käytännössä omina osastoinaan.

Myymälä kerroksittain:

1.krs – Oheistuotteita

2. krs – Oheistuotteita, naisille suunnattuja tuotteita

3.krs – Figuureja, oheistuotteita, rakennussarjoja, “ulkomaiset” figuurit ym.

4.krs – Toistaiseksi suljettu

5.krs – Event-tila

Aukioloajat:

Ma-Su: 10-20

Osoite:

1-8-8, Sotokanda, Chiyoda-ku, Tokyo, 101-0021

Kotisivut:

http://en.kotobukiya.co.jp/