Anime-hakemisto

Hakemiston kantavana ajatuksena on auttaa löytämään seuraava sarja täyttämään sitä tyhjyyttä, mikä väistämättä syntyy, kun saat edellisen hyvän sarjan katsottua loppuun. Aina kun mahdollista on sarjan nimeen kytketty linkki traileriin (tai tarkoituksenmukaisen trailerin puuttuessa) alkutunnukseen havainnollistamaan animaatiotyyliä. Palautetta listan rakenteesta otetaan mielellään vastaan!

Sarjojen luokittelu on usein hankalaa, koska sarjat saattavat edustaa samanaikaisesti kahta tai useampaa genreä, joskus peräti muuttaa kerrontatyyliään kesken kauden tyystin erilaiseksi. Pyrimme ennen kaikkea helppolukuisuuteen ja käytettävyyteen. Liika informaatio tekee usein listoista vaikeaselkoisia.

Merkintä “Seinen” tarkoittaa, että sarja on suunnattu “aikuiselle yleisölle”. Listalle pyritään myöhemmin myös lisäämään sijoitus/arviointi esim. anidb:n kannasta. Parhaan käsityksen saa kuitenkin katsomalla trailerin tms.

Listan syöttöjärjestyksessä pyritään priorisoimaan parempia sarjoja ensin. Vai voiko tässä sanoa “parempia” kun se on makuasia? Sarjan saamasta suosiosta pyrimme päättelemään jotakin, ja nojaamme toki omaan näkemykseemme myös.

Valitetavasti hakutoiminnot ym. listojen järjestelyt ovat teknisesti tämänhetkisen käytössä olevan editorin ulottumattomissa, joten toistaiseksi aakkosjärjestämme sarjat. Asiaa tutkitaan ja uuden editorin käyttöönottoa suunnitellaan.

Mikäli haluat osallistua listan laadintaan tai huomaat sieltä puuttuvan sarjan, joka kuitenkin kuuluu listalle – ilmoitathan siitä meille!

> Komedia

> Toiminta & Jännitys

> Draama

> Ecchi