Finanime Sekai

Finanime on lokakuussa 2016 perustettu perheyritys joka pyrkii osaltaan tuomaan Japanilaista alkuperää olevaa otaku-alakulttuuria Suomeen.

Loppuvuodesta 2019 Finanimen verkkokauppa alkoi kasvaa huikeaa vauhtia ja olemme aina ennen kaikkea pyrkineet vastaamaan tilaajiemme odotuksiin – aiomme myös jatkossa olla harrastajien luottamuksen arvoisia ja pitää palvelumme tason korkeana. Pidämmekin yrityksen kasvun tarkasti hallinnassa jotta emme kuvainnollisesti “haukkaa liian isoa palaa kerralla”.

Lisäksi olemme pitkäjänteisen työn (joka alkoi jo ennen varsinaista perustamishetkeä) tuloksena onnistuneet luomaan yhteistyökumppanien verkoston Japaniin ja tämän verkoston tarjoamme asiakkaidemme käytttöön.

Lämpimästi tervetuloa!

Finanimen ylläpito Kaj & Lilla


Tutustu maskotteihimme!

Mira

Mira on Suomalainen, perinteinen maaseudulta alunperin kotoisin oleva reipas nuori nainen. Yleisesti Mira on hieman ujo ja arka varsinkin uusien ihmisten kanssa, mutta innostuessaan ja varsinkin ystäviensä kanssa hyvinkin riemukas. Ei aivan introvertti, mutta jos valita saa jää Mira aina mieluummin kotiin torkkupeiton alle lukemaan tai katsomaan animea kun muut lähtevät juhlimaan kaupungille. Omistaa kyllä pelikonsolin mutta omien sanojensa mukaan “ostin sen vain elokuvasoittimeksi, en pelaa sillä juurikaan” – kuitenkin tutustui verkossa Hitomiin eräänä iltana kun molemmat osuivat sattumalta samaan ryhmään useita kertoja illan aikana. 

Ikä: 19 vuotta

Harrastukset: Lukeminen, kävelylenkit & ulkoilu, musiikki & taide

Sitaatti: “ Voi miten söpö, saanko viedä sen kotiin?? ”

Finanime Hitomi

Hitomi

Hitomi on Tokion loistevaloissa kasvanut energinen ja urbaani Japanilainen nuori nainen. Parantumattomana otakuna Akihabara onkin käytännössä Hitomin toinen koti, Akiban pelihallit ja myymälät hän tuntee kuin omat taskunsa. Hitomi myös tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja ehkäpä juuri tämä piirre mahdollisti nopean ystävystymisen Miran kanssa! Hitomi käy mielellään Izakayassa ystäviensä kanssa viettämässä iltaa, mutta useimmiten häntä tarvitaan digitaalisessa maailmassa – eikä Hitomi koskaan jätä ystäviään tai kiltaa pulaan. Tekee myös opiskelujen ohessa osa-aikaisena malli- & promootiokeikkoja. Ainainen ongelma on kuitenkin seuraavan hankittavan figuurin valinta…!

Ikä: 21 vuotta

Harrastukset: Pelaaminen, anime & manga, urheilu, figuurien keräily, karaoke

Sitaatti: “ Älkää seisoko tulessa!!! *@#%!! >.< ”