Eikö etsimääsi löydy valikoimastamme?


Ei hätää:

Varastomme on rajallinen, mutta voimme yleensä kuitenkin toimittaa haluamasi! Olemme mm. Good Smile Companyn virallinen yhteistyökumppani Suomessa ja otamme vastaan useimpien muidenkin valmistajien ennakkotilauksia sekä toimitamme kaikkia tuotteita joita on vielä saatavilla toimittajiltamme tai valmistajan varastosta.

Etsiessäsi jo aiemmin julkaistua tuotetta joka on jo ehtinyt loppuunmyydyksi, voimme yleensä kuitenkin vielä hankkia sen kohtuuhintaan osto & myyntiliikkeestä Japanista. Lue halutessasi lisää Usein kysytyistä, tai jos tiedät jo mitä etsit niin täytä vain alla oleva lomake ja tarkistamme saatavuuden & hintatason – ja ilmoitamme millä hinnalla saamme sen toimitettua, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen hankinnasta!

Pyrimme vastaamaan viesteihin kahden työpäivän kuluessa. Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi, koska joskus vastauksemme eksyvät sinne.

Valitse yksi:(Vaaditaan)

Toimeksiannon esitiedot (täytettävä vain mikäli olet tekemässä toimeksiantoa)

Tuotteen kunto:

  • Myytävät tuotteet eivät ole leluja, kaikki myynnissä olevat tuotteet on tarkoitettu yli 15-vuotiaille.
  • Kaikki hinnat sisältävät alv – kirjat 10% / muut 24%
  • Tuotteilla on 14vrk palautusoikeus, lain mukaisin rajoituksin.
  • Osa tuotteista on uusia, osa käytettyjä – tarkista tuotekuvaus!

Kyseessä on aikuiseen keräilyharrastukseen tarkoitettuja esineitä. Lain mukaan ikärajoitettujen tuotteiden kohdalla pyydämme ostajaa näin ollen vahvistamaan olevansa täysi-ikäinen.

Tutustu huolellisesti toimitusehtoihimme.

Mikäli tilauksessa ilmenee ongelmia, tai haluat sopia toimituksesta tai maksutavasta erikseen, otathan yhteyttä niin autamme mielellämme.

Mikäli tuotteiden kuvauksissa käytetyt kuntoluokat askarruttavat, ovat ne kirjoitettu auki täällä.