MMD Liikedata

Linkit lähes poikkeuksetta johtavat Finanimen ulkopuolisille sivustoille joiden toimivuutta, sisältöä tai turvallisuutta emme voi taata. Ilmoitathan toimimattomista ym. linkeistä niin voimme korjata tai poistaa ne. Lataukset omalla vastuulla.

Ellei tiedostojen suora uudelleenjakelu ole sallittua, löytyvät tiedostot tekijän valitsemalta palvelimelta.

Liikedatan mukaan tarvitset yleensä myös vastaavan musiikkiraidan .wav tiedostomuodossa – liikedatan yhteydestä tarvittaessa löytyy linkki youtube-videoon jossa on käytetty esityksen mukaan tarkoitettua kappaletta. Samalla voimmekin todeta yleisellä tasolla, että Youtubesta on teknisesti mahdollista tallentaa musiikkia .wav muodossa käyttäen esimerkiksi Youtube Converter & Download-sivustoa joka toimii suoraan selaimessa ilman rekisteröitymistä.

Muista noudattaa tekijänoikeuksia!

Ota yhteyttä jos tarvitset apua!Deep Blue Town

iMarine Project -ryhmän reipas ja suosittu esitys! Ryhmän nyttemmin ostanut kaupallinen yhtiö uudisti sivustonsa ja poisti kaikki linkit, mutta meillä on edelleen olemassa alkuperäinen lupa liikedatan jakoon eikä sitä ole peruttu. Musiikkiraitaa emme tekijänoikeussyistä voi jakaa enää.

Liikedatan suoralataus

iMarine Project kotisivu


Tougen Renka

Suositun Moka-nimimerkillä esiintyvän harrastelijan tuottama liikedata.

Tekijä on kieltänyt uudelleenjakelun.

Tiedoston lataussivu


Tiedoston lataaminen vaatii salasanan, joka on saatavilla hänen oman bloginsa videohakemistosta, tai kysymällä meiltä.


Dare ga Tame no Sekai

Itse tekijä on lopettanut jakelun ja erinäisistä syistä enemmän tai vähemmän lopettanut myös MMD-tuottamisen, mutta onneksemme antoi oikeuden päättää liikedatan jakelusta eteenpäin ystävälleen.

Lataaminen ei vaadi salasanaa, vain kirjautumisen palveluun – mukana myös kameran liikedata!

Tiedoston lataussivu


Stained in Your Color

Tsun-nimimerkkiä käyttävä harrastaja lopetti teoksensa jakelun aikanaan, mutta pyynnöstä ystävällisesti antoi jälleen luvan sen käyttöön.

Liikedata sopii erinomaisesti useimmille malleille!
Tiedoston lataussivu